top of page

Velkommen til Doula Danmark

Her på siden kan du finde en samlet oversigt over praktiserende doulaer i Danmark.

En doula er en ikke-medicinsk fødselshjælper, som støtter gravide, fødende og barslende kvinder og par. 
Læs mere om, hvad doulaer kan tilbyde, og om den veldokumenterede positive effekt af at føde med støtte fra en doula: http://evidencebasedbirth.com/the-evidence-for-doulas/

Doulaer i Danmark kan have forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og benytter derfor forskellige titler som f.eks doula, fødselscoach, fødselspraktiker og fødselshjælper. Fælles for os alle er, at vi har en stor passion for fødsler og praktiserer ud fra doula-principperne om kendthed, tryghed og kontinuitet gennem graviditet, fødsel og barsel.

"Fødselsforløbet var det bedst mulige og en helt fantastisk oplevelse".

Signe og Mikkel

 

"En rigtig god oplevelse og en fantastisk støtte at have under graviditeten og selve fødslen. Vi var med hjælp fra doulaen forberedt på, hvad der kan ske under en fødsel, og det gjorde, at vi begge følte os trygge".

M.Sophie og Jonas
 

 

"At have en doula med var på én gang at have en meget professionel hjælper, der kunne støtte os begge i teknikkerne og bistå med det praktiske, og i lige så høj grad at have en kærlig og opmærksom omsorgsperson, der kom med opmuntrende ord og lindrende berøringer".

"Jeg følte mig som fødende på intet tidspunkt hæmmet af at have en ”fremmed” med i en så intim situation som en fødsel er".

Heidi og Tommy

 

bottom of page